Βάζουμε στην κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά το 1 λίτρο γάλα.
Το υπόλοιπο γάλα που κρατήσαμε τα 100 γρ. γάλα το βάζουμε σε ένα μπολ.
Ρίχνουμε μέσα το νισεστέ, τη ζάχαρη και το ξύσμα από το λεμόνι, τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι καλά και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα που έχουμε ζεστάνει το γάλα.
Το ανακατεύουμε όλα μαζί για 5λεπτα, το βγάζουμε από το μάτι.
Βάζουμε τα σαβαγιάρ σε ένα πυρέξ το ένα δίπλα στο άλλο.
Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα που φτιάξαμε και το απλώνουμε καλά να σκεπάσουν όλα τα σαβουαγιαρ,
Το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
Το βγάζουμε, απλώνουμε από πάνω μια στρώση μαρμελάδα, αν είναι πυκνή την αραιώνουμε με λίγο λικέρ.
Το βάζουμε για λίγο ακόμα στο ψυγείο και μόλις το βγάλουμε εξαφανίζεται επί τόπου στο λεπτό!
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!