Γλυκό Μερέντα

ΓΛΥΚΟ ΜΕΡΕΝΤΑ

ΓΛΥΚΟ ΜΕΡΕΝΤΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Παίρνουμε 2 πακέτα πτι-μπερ σοκολάτα.
  2. Παίρνουμε ένα μικρό πυρέξ βάζουμε μια στρώση τα μπισκότα.
  3. Παίρνουμε 2 κρέμες βανίλια ζαχαροπλαστικής και 800 γρ. γάλα φρέσκο και τα χτυπάμε στο μίξερ. 
  4. Παίρνουμε και μια κρέμα γάλακτος 250 γρ και την χτυπάμε ξεχωριστά.
  5. Αφού την χτυπήσουμε κι αυτή την βάζουμε στην κρέμα ζαχαροπλαστικής και τα χτυπάμε όλα μαζί για λίγα λεπτά ακόμα.
  6. Βάζουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα, ξανά πάλι η μπισκότα - κρέμα και από πάνω σαν τελευταία στρώση τα μπισκότα.
  7. Παίρνουμε Μερέντα, την λιώνουμε 2 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων, τη βάζουμε πάνω στα μπισκότα και απλώνουμε καλά.
  8.  Βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.

Γίνεται ένα γλυκό ΜΕΡΈΝΤΑ τέλειο!


Δημιουργός συνταγής: Xristina Gewrgiopoulou‎

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!