Παντζαροσαλάτα



Μια συνταγή της κυρίας Κυριακή Συμεωνίδου - Οι Συνταγές της Κυριακής για μια εύκολη, δροσερή και απολαυστική ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Παντζαροσαλάτα

ΥΛΙΚΑ
500 γραμμάρια παντζάρια φρέσκα
1 κουπάκι γιαουρτάκι στραγγιστό
3 σκελίδες σκόρδο
6 καρύδια ψιλοκομμένα
2 κουτ.σούπας ξίδι
4 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τα παντζάρια και τα βράζουμε για30 λεπτά σε δυνατή φωτιά, ώστε να μαλακώσουν καλά.
Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τα ξεφλουδίζουμε.
Τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέτουμε το γιαουρτάκι τα καρύδια και το σκόρδο,ανακατεύοντας καλά.
Στην συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και το ξίδι ενώ συνεχίζουμε το ανακάτεμα,ώσπου τα υλικά να ενωθούν.
Αλατίζουμε,κάνουμε ένα τελευταίο ανακάτεμα και σερβίρουμε!!!
Σερβίρεται δροσερό, διατηρείτε στο ψυγείο για δύο μέρες.
Ανακατεύουμε καλά πριν το σερβίρισμα.
Και καλή σας όρεξη!!!!!!
Μια εύκολη, δροσερή και απολαυστική παντζαροσαλάτα!!!