ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ
Yλικά1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
1 ποτ φρέσκο χυμό πορτοκαλιού... η χυμό του εμπορίου
1 ποτ ζάχαρη
1 κγ μαγειρική σόδα
2 κγ κανέλα
1 κγ γαρίφαλο
1 κγ μπεικιν
αλεύρι φαρίνα η για όλες της χρήσης οσο πάρει
Εκτέλεση
Χτυπάμε λίγο το λάδι με την ζάχαρη, προσθέτουμε τον χυμό ενώ έχουμε διαλύσει μέσα την μαγ σόδα.
Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και όσο αλεύρι πάρει, περίπου 800 - 850 γρ.
Πλάθουμε τα κουλουράκια, τα ρολάρουμε μέσα στο σουσάμι για να κολλήσει επάνω τα κάνουμε στρογγυλά και ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά.
Γίνονται πολύ τραγανά και νόστιμα..!!
Γίνονται πολύ τραγανά και νόστιμα..!!
Μπορούμε να βάλουμε και ζάχαρη από πάνω αντί για σουσάμι.!