Κοτόπουλο με μανιτάρια, μήλο και κάρυ



ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΥ

Υλικα
800γρ φιλέτο κοτόπουλο σε κύβους
1 πακέτο μανιτάρια σε φέτες
2 ξινόμηλα σε κύβους
1 κουτ σούπας καυτερό Κάρι η απλό
3-4 κουταλ σούπας ελαιόλαδο
3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ποτήρι του νερού λευκό κρασί
1/2 φλιτζάνι τσαγιού κουκουναρόσπορους καβουρδισμένους
1/2 φλιτζάνι τσαγιού μαύρες σταφίδες
1/2 φλιτζάνι ασπρισμένα αμύγδαλα η φιστίκι Αιγίνης
1 κουταλιά σούπας μέλι
Αλάτι ,πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρεται το κρεμμύδι.
Προσθέστε το Κάρι και ανακατεύετε ώστε να καβουρδίστε ελαφρά.
Ρίξτε το κοτόπουλο και σοτάρεται καλά από όλες τις πλευρές.
Προσθέστε τα μανιτάρια αλατοπιπερώνετε και σοτάρεται όλα μαζί για μερικά λεπτά.
Σβήνετε με το κρασί.
Όταν εξατμιστεί σκεπάζετε το τηγάνι χαμηλώνετε και μαγειρεύετε για 20 λεπτά προσέχοντας να μην στεγνώσει η σάλτσα του.
Προσθέστε τα μήλα τις σταφίδες τον κουκουναρόσπορο τα αμύγδαλα .
Αφήνετε το φαγητό στην φωτιά άλλα 5 λεπτά.
Προσθέστε το μέλι ανακατεύεται και σερβίρετε μαζί με βρασμένο ρύζι..!!

ΠΗΓΗ: Gogo Samiou