Κοπανάκια Κοτόπουλου πανέ

Τραγανά κοπανάκια κοτόπουλου με κρούστα πατατάκια μπάρμπεκιου

ΚΟΠΑΝΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΕ


Ένα γρήγορο και πεντανόστιμο σνακ ή συνοδευτικό που ξεχωρίζει για τη τραγανή του κρούστα και την πλούσια γεύση μπάρμπεκιου και παρμεζάνας. Ιδανικό για πάρτι ή οικογενειακές συγκεντρώσεις!


Υλικά

  • 1 κιλό κοπανάκια ή φτερούγες κοτόπουλου
  • 1 πακέτο πατατάκια με γεύση μπάρμπεκιου (τα περνάμε στο μπλέντερ)
  • 200 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Καλαμποκέλαιο (για το τηγάνισμα)


Εκτέλεση

  1. Αλατοπιπερώνουμε καλά τα κοπανάκια ή τις φτερούγες κοτόπουλου.
  2. Ανακατεύουμε τα τριμμένα πατατάκια μπάρμπεκιου με την παρμεζάνα σε ένα μπολ.
  3. Βουτάμε κάθε κοπανάκι στο μείγμα πατατάκια - παρμεζάνα, καλύπτοντας τα καλά με την τραγανή κρούστα.
  4. Ζεσταίνουμε καλαμποκέλαιο σε ένα βαθύ τηγάνι μέχρι να κάψει.
  5. Τηγανίζουμε τα κοπανάκια μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά εξωτερικά, ενώ μέσα παραμένουν ζουμερά.
  6. Τα σερβίρουμε ζεστά και απολαμβάνουμε!

Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget