ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Υλικά1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο ελιά
1 πατάτα τριμμένη
2 αυγά
10 φρυγανιές μουσκεμένες
1 κούπα σκληρό τυρί τριμμένο
2 κρεμμύδια τριμμένα
2 σκελίδες σκόρδο
δυόσμος
μαϊντανό
φρέσκια ρίγανη-αν δεν έχετε ξερή
αλάτι
πιπέρι χυμό από δυό λεμόνια
λάδι
Εκτέλεση
Την διαφορά την κάνει το τυράκι που έχω τρίψει μέσα, βάζω μια κούπα τριμμένο τυρί αλλά το σκληρό Δανίας .
Έχω δοκιμάσει και με άλλα τυριά αλλά σαν και αυτό το τυρί που βάζω δεν υπάρχει η γεύση του.
Και τα 2 αυγά που βάζω στο μείγμα βοηθάει να είναι πολύ αφράτα
Μουσκεύω την φρυγανιά ρίχνω τα μυρωδικά ανακατεύω όλα μαζί ρίχνω το λεμόνι βάζω τις πατάτες και ψήνω στους 18Ο1,30 ώρα σε αέρα μέχρι να ροδίσει το φαγητό!!