Σπιτικά τσιπς τραγανά και αγνά



ΣΠΙΤΙΚΑ ΤΣΙΠΣ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑ


Υλικά
2-3 Πατάτες μεγάλες
Αλάτι
Πάπρικα
Ρίγανη

Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες.
Κόβουμε πολύ λεπτές φέτες με τον κόφτη - μαντολίνο.
Τις τοποθετούμε σένα μπολ με παγωμένο νερό και τις αφήνουμε για 2 ώρες τουλάχιστον.
Μέσα σ' αυτό το χρονικό διάστημα αλλάζουμε 2 φορές νερό.
Μόλις περάσει η ώρα σουρώνουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε μια πετσέτα για να απορροφηθεί η επιπλέον υγρασία.
Προσθέτουμε αλάτι η οποιοδήποτε άλλο μπαχαρικό θέλουμε, ανακατεύουμε να πάει παντού και τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα και να γίνουν τραγανά.


Δημιουργός συνταγής: Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!