ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΥΛΙΚΑ1200 γρ μοσχαράκι
1 κιλό φασολάκια φρέσκα χάνδρες
2 μεγάλα κρεμμύδια
1 ποτ του κρασιού λευκό κρασί
Σάλτσα..εγώ χρησιμοποιώ σπιτική και μια κουτάλια της σούπας πελτέ
2 δαφνόφυλλα
3 με 4 μπαχάρια
αλάτι, πιπέρι,
σκόνη σκόρδου,
λάδι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζω το κρέας στην χύτρα με τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, σβήνω το κρέας με το κρασί και ρίχνω τα μπαχαρικά, ρίχνω την σάλτσα μαζί με τον πελτέ, και στο τέλος ρίχνω τις χάντρες φασόλια.
Σκεπάζω και βράζω για 25 λεπτά σβήνω το μάτι και αφήνω άλλα 10 λεπτά μέχρι να πέσει η βαλβίδα από την χύτρα μου.
Έχω προθερμάνει τον φούρνο στους 200 και ρίχνω το φαγητό μου σε ένα πυρέξ και αν χρειαστεί συμπληρώνω με λίγο νερό ακόμα αφήνω μέχρι να ροδίσει και να δέσει η σάλτσα του ..!!