
ΤΥΡΟΚΟΥΛΟΥΡΑ
Υλικά
- 1 ασπράδι
- 100ml νερό
- 100 ml σπορέλαιο
- 200ml γάλα
- 550 gr αλεύρι
- 1 ξερή μαγιά
- 1κ.σ ζάχαρη
- λίγο αλάτι
- βούτυρο
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά η ζύμη θα γίνει μαλακή την αφήνουμε μα ξεκούραστη 30 λεπτά κ μετά την κόβουμε σε 8 μπαλάκια τα ανοίγουμε με το χέρι κ βάζουμε βούτυρο μέσα το τυρί κλείνουμε κ δίνουμε ότι σχέδιο θέλουμε.
- Χτυπάμε τον κρόκο με λίγο λάδι κ αλείφουμε κ πασπαλίζουμε με σουσάμι
- Ψήνουμε στους 180 προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Δημιουργός συνταγής: Ralou Piou
