Ψωμάκια γεμιστά με κιμά

Γεμιστά ψωμάκια με κιμά

ΨΩΜΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ


ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΑΦΡΑΤΑ,ΓΕΥΣΤΙΚΑ,ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΛΜΥΡΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΣΕΡΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ!!!!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ:
1 νεροπότηρο χλιαρό νερό,
1 φακελάκι ξερή μαγιά,
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη,
μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι,
4 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε στο μπολ την μαγιά,την ζάχαρη το νερό και ανακατεύουμε με σύρμα!
Ρίχνουμε το αλεύρι σιγά.σιγά και το αλάτι και ζυμώνουμε!
Θέλουμε πολύ αφράτη ζύμη!
Την σκεπάζουμε για 1 ώρα!

ΓΕΜΙΣΗ:
200 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο,
100 γραμμάρια τριμμένο κασέρι,
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο,
1 ντομάτα σε κομματάκια,
1 πιπεριά πράσινη σε κομματάκια,
αλάτι,πιπέρι,
20 ml ελαιόλαδο!
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί!


ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΖΥΜΗΣ:
Τοποθετούμαι την ζύμη στον πάγκο μας και την λαδώνουμε την κόβουμε σε κομμάτια και κάνουμε μπαλίτσες πάντα με λαδωμένα χέρια!
Της σκεπάζουμε για 30 λεπτά!
Στην συνέχεια κάθε μπαλίτσα την ανοίγουμε σε.φυλλαράκι το οποίο από τις δυο πλευρές το μαζεύουμε και κλείνουμε σε σχήμα σαλιγκαριού!
Τοποθετούμε γέμιση στην μέση και τα βάζουμε στην.λαδόκολλα στο ταψί!
Τα σκεπάζουμε για 30 λεπτά!
Τέλος τα αλείφουμε με κρόκο αυγού και τα.ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο μεσαία άχαρα αντιστάσεις για 25 λεπτά ανάλογα τον φουρνο!