Πατσάς μοσχαρίσιος



ΠΑΤΣΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΣ ---> Μια συνταγή της κυρίας Ρουλας Λυρου από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Πατσάς μοσχαρίσιος

ΠΑΤΣΑΔΑΚΙ ΜΟΣΧΑΡΊΣΙΟ με σκόρδο και μπόλικο μπούκοβο!!! Ένα φαγητό με φανατικούς λάτρεις.... αλλά και εχθρους😊 Φαγώθηκε όλο και ήταν πεντανόστιμο!!

ΥΛΙΚΑ - ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Η διαδικασία καθαρισμού είναι μπελάς... αλλά.... καλύτερά να το πάρετε καθαρισμένο..
Το πλένουμε καλά και το βάζουμε σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό και λίγο ξύδι να πάρει μια βράση
Το ξαναπλένουμαι και την κατσαρόλα.
Το βάζουμε πάλι με λίγο νερό... 3 κ.σ.λάδι....αλάτι πιπέρι... 3 σκελίδες σκόρδο και ΜΠΟΥΚΟΒΟ και αφήνουμε να βράσει καλά.
Αφαιρούμε το κρέας από τη κατσαρόλα αφήνουμε να κρυώσει και ψιλοκόβουμε αφαιρώντας τα κοκαλάκι από το ποδαράκι..
Τα ρίχνουμε πάλι στη κατσαρόλα και αφήνουμε να χυλώσει.
Αν θέλουμε.... αβγοκόβουμε.