ΠΑΣΤΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΦΡΑΤΕΣ ΣΠΕΣΙΑΛ ΠΑΣΤΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
1 παντεσπάνι βανίλιας έτοιμο που περιλαμβάνει 3 πάτους!
4 φακελάκια σκόνη βανίλιας ΓΙΩΤΗΣ τις χτυπάμε όπως αναγράφει πάνω.
ΣΙΡΟΠΙ
1 ποτήρι νερού νερό
1 ποτήρι νερού ζάχαρη
Βράσιμο 3 λεπτά. .
ΣΑΝΤΙΓΥ:
1 μόρφατ μεταλλικό κουτί,
2 κούπες άχνη ζάχαρη,
2 κουταλιές της σούπας γάλα.
ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
Αμύγδαλο καβουρδισμένο και κερασάκι!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΛΑ ΚΡΥΑ:
Τοποθετούμε τον πρώτο πάτο στην πιατέλα σιροπιάζομαι με κουτάλι ρίχνουμε στην κρέμα μια κούπα σκόνη αμυγδάλου την ανακατεύουμε και τοποθετούμε στον σιροπιασμένο πάτο.
Συνεχίζουμε βάζουμε το δεύτερο πάτο παντεσπανιού το σιροπιάζομαι και τοποθετούμε κρέμα κλείνουμε με τον τρίτο πάτο παντεσπανιου σιροπιάζομαι και τοποθετούμε σαντιγί,αμύγδαλα,κερασάκι και τοποθετούμε στο ψυγείο για όλη νύχτα!
Την επομένη κόβουμε σε κομμάτια και φτιάχνουμε πάστες ωραιότατες!!