Κολοκυθόπιτα

Γλυκιά κολοκυθόπιτα

ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ


ΖΥΜΗ:
1 κιλό αλεύρι γχ ,
2 νεροπότηρο χλιαρό νερό,
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο,
4 κουταλιές της σούπας ξίδι,
λίγο αλάτι,
λίγη ζάχαρη

ΖΎΜΩΜΑ ΌΛΑ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΛΊΓΟ ΛΊΓΟ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ.

ΓΕΜΙΣΗ:
Κολοκυθα τριμμενη
κανελα
ζαχαρη
καρυδια
σταφιδες
λίγο λάδι

Ολα αυτά τα υλικά τα σοτάρουμε με λίγο λάδι στο τηγάνι και αφήνουμε να κρυώσει.
Ανοίγουμε 2 φύλλα λαδώνουμε το ταψί και στρώνουμε το πρώτο την γέμιση και μετά το δεύτερο φύλλο .
Αν τα κένετε μπαστουνάκια τυλίγετε σε λωρίδες γέμιση και τα βάζετε στο ταψί κόβοντάς τα σε κομμάτια όπως τα βλέπετε !

ΠΛΑΣΙΜΟ:
οπως θελει ο καθενας η καθεμια!