Μαυρομάτικα φασόλια με σπανάκι



Μια συνταγή της κυρίας Antigone Nikas για ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Μαυρομάτικα φασόλια με σπανάκι

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λοιπόν παίρνουμε τα φασόλια με λίγο αλάτι και τα βράζουμε τουλάχιστον μισή ώρα μέχρι να τα δούμε μαλακώσουν.
Μετά τα βάζουμε σε σουρωτήρι και τα ξεπλένουμε με λίγο νερό.
Μέσα στην κατσαρόλα βάζουμε το λαδάκι μαζί με κρεμμυδάκι ντομάτα φρέσκια και το σπανάκι μας που το έχουμε πλύνει καλά και το έχουμε κόψει κομματάκια το βάζουμε μέσα το σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει το σπανάκι μετά ρίχνουμε και το φασόλια μέσα και ύστερα το αφήνουμε να σιγοβράσει το φαγητό για μισή ώρα περίπου.
Ρίχνουμε το λαδάκι μας και είμαστε έτοιμοι για φαγητό είναι πολύ ωραίο με φέτα χωρίς φέτα δεν πάει βαρελίσια φέτα οπωσδήποτε!!