Προσθέτουμε το καρότο τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη, τα καρυδιά σχεδόν λιωμένα στο μούλτι, την κανέλα, το γαρύφαλλο, το χυμό πορτοκάλι, το μπέικιν, τη σόδα και το αλεύρι μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη ζύμη και ανακατεύουμε καλά.
Ψήνουμε σε λαδωμένη φόρμα, στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά (έχουμε προθερμάνει το φούρνο για 5 λεπτά νωρίτερα).
Αν θέλετε σε κατσαρολάκι ζεσταίνετε 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη με 2 κουταλιές σούπας νερό και ρίχνετε από πάνω!!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!