ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΑΣΙΟΥ
Υλικά για δύο μπριζόλες χοιρινέςΑλάτι-πιπέρι carino
2 μπαχάρια
2 δαφνόφυλλα
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
100 ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζουμε πρώτα τις μπριζόλες με ένα ποτήρι του νερού νερό και αφήνουμε να σιγοβράσουν.
Όταν στεγνώσουν από τα υγρά τους ρίχνουμε λίγο αραβοσιτέλαιο και σε χαμηλή φωτιά τσιγαρίζουμε τις μπριζόλες από 5 λεπτά από την κάθε μεριά η μέχρι να κάνουν ωραίο χρώμα,
Στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα δαφνόφυλλα και τα μπαχάρια.
Μόλις εξατμιστεί το κρασί προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος μόλις δέσει η σάλτσα κατεβάζουμε και σερβίρουμε ζεστές.