ΛΙΚΕΡ ΚΑΦΕ
Υλικά
500 ml βότκα
120 γρ. Καφές εσπρέσο χοντροαλεσμενος
400 γρ. ζαχαρη
300 ml. εμφιαλωμενο νερό
1 κ.γλ. υγρη βανίλια
500 ml βότκα
120 γρ. Καφές εσπρέσο χοντροαλεσμενος
400 γρ. ζαχαρη
300 ml. εμφιαλωμενο νερό
1 κ.γλ. υγρη βανίλια
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπουκάλι ή βάζο που κλείνει καλά ρίχνουμε την βότκα, τους αλεσμενους κόκκους καφέ και την βανίλια.
Ανακινουμε πολύ καλά και φυλάμε σε δροσερό μέρος για 20 μέρες ανακοινώνοντας ανά 2-3 μέρες.
Το σουρονουμε με πανί.
Το έχω σερβίρει με κρύο αφρογαλα, λεμόνι και λίγο κακαο.
Σε ένα μεγάλο μπουκάλι ή βάζο που κλείνει καλά ρίχνουμε την βότκα, τους αλεσμενους κόκκους καφέ και την βανίλια.
Ανακινουμε πολύ καλά και φυλάμε σε δροσερό μέρος για 20 μέρες ανακοινώνοντας ανά 2-3 μέρες.
Το σουρονουμε με πανί.
Το έχω σερβίρει με κρύο αφρογαλα, λεμόνι και λίγο κακαο.