Χοιρινό με λάχανο και πράσα



ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΑ


ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΑ!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
1 λάχανο μέτριο,
4 πράσα ψιλοκομμένα το άσπρο μέρος τους,
μισό ποτήρι ελαιόλαδο,
αλάτι,
ρίγανη,
μαύρο πιπέρι,
κόκκινο πιπέρι,
1 κουταλιά της σούπας πελτέ αραιωμένο σε ένα ποτήρι νερό βραστό,
1 κιλό χοιρινό σε κομμάτια.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα προσθέτουμε τα κομμάτια κρέατος και τα τσιγαρίζουμε και από τις δυο πλευρές.
Ψιλοκόβουμε το λάχανο και το ρίχνουμε μαζί με τα πράσα στην κατσαρόλα, βάζουμε το αλάτι,τα πιπεριά,κλείνουμε το καπάκι να αχνιστούν.
Τέλος ρίχνουμε το πελτέ ανακατεύουμε 5 λεπτά,βάζουμε νερό ζεστό και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να μαγειρευτεί να δέσει!