Κεφτεδάκια λαχανικών



ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Υλικά.
2 κολοκυθάκια τριμμένα στον τρίφτη και στυμμένα καλά
1 πατάτα τριμμένη στον τρίφτη
1 καρότο τριμμένο στον τρίφτη
1 μέτριο φινόκιο
1 μέτρια πιπεριά Φλωρίνης
1 μέτρια μελιτζάνα
1 φλιτζάνι άνηθο
2 κουταλιές της σούπας δυόσμο
1 κουπα τυρί κεφαλοτύρι
Αλεύρι όσο πάρει, αλάτι, ελαιόλαδο,
Λάδι για το τηγάνισμα.

Εκτέλεση
Βάλτε στο μπλέντερ το φινόκιο την μελιτζάνα και την πιπεριά τρίψτε στον τρίφτη το καρότο την πατάτα και τα κολοκυθάκια στύψτε καλά τα κολοκυθάκια, αναμιγνύετε όλα τα υλικά μαζί προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά αλευρώσετε και τηγανίζετε σε βαθύ σκεύος και σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο. Σερβίρετε με παγωμένο τζατζίκι.

ΠΗΓΗ: Gogo Samiou