ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ
ΥΛΙΚΑ
1 Μεγάλο ψαρονέφρι
2 κουταλιές μαργαρίνη
1 κουτ σούπας πολτός σκόρδου
1/3 λευκό κρασί η κόκκινο
4 κουταλιές βαλσάμικο
2 κουταλιές σούπας μέλι
2 κουταλιές σούπας καλή μουστάρδα
1 κουταλια σούπας κορν φλάουρ διαλυμένο σε μισό ποτήρι νερό
1 κονσέρβα Σπαράγγια
Αλάτι πιπέρι θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώστε την μαργαρίνη μέσα στο τηγάνι..
Σοτάρεται τον πολτό σκόρδου και τα φιλέτα όπου έχετε ρίξει αλάτι πιπέρι και το θυμάρι για 4 με 5 λεπτά.
Σβήστε με το κρασί και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά με την σειρά.
Αφήστε 5 λεπτά να δέσουν τα υλικά μεταξύ τους και σερβίρετε.
1 Μεγάλο ψαρονέφρι
2 κουταλιές μαργαρίνη
1 κουτ σούπας πολτός σκόρδου
1/3 λευκό κρασί η κόκκινο
4 κουταλιές βαλσάμικο
2 κουταλιές σούπας μέλι
2 κουταλιές σούπας καλή μουστάρδα
1 κουταλια σούπας κορν φλάουρ διαλυμένο σε μισό ποτήρι νερό
1 κονσέρβα Σπαράγγια
Αλάτι πιπέρι θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώστε την μαργαρίνη μέσα στο τηγάνι..
Σοτάρεται τον πολτό σκόρδου και τα φιλέτα όπου έχετε ρίξει αλάτι πιπέρι και το θυμάρι για 4 με 5 λεπτά.
Σβήστε με το κρασί και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά με την σειρά.
Αφήστε 5 λεπτά να δέσουν τα υλικά μεταξύ τους και σερβίρετε.