Σοκολατάκια τύπου bounty χιονανθρωπάκια
ΑΠΊΘΑΝΑ !!!
ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβαλα ένα ζαχαρούχο γάλα και περίπου 300 γρ. ινδοκάρυδο.
Θέλουμε ένα μείγμα που όταν το πλάθουμε σε μπαλίτσες να στέκεται.
Φτιάχνουμε μπαλίτσες και βάζουμε δυο δυο η μια πάνω στην άλλη περνώντας στο κέντρο μια οδοντογλυφίδα.
Βάζουμε στο ψυγείο περίπου μισή ώρα να παγώσουν.
Λιώνουμε την σοκολάτα στην οποία βάζω μια κουταλιά σπορέλαιο για να γίνει πιο ρευστή και κρατώντας τα από την οδοντογλυφίδα που προεξέχει τα βουτάμε στη σοκολάτα.
Εγώ τα κρατώ πάνω από την σοκολάτα και τα περιχύνω με το κουτάλι.
Λιώνουμε την σοκολάτα στην οποία βάζω μια κουταλιά σπορέλαιο για να γίνει πιο ρευστή και κρατώντας τα από την οδοντογλυφίδα που προεξέχει τα βουτάμε στη σοκολάτα.
Εγώ τα κρατώ πάνω από την σοκολάτα και τα περιχύνω με το κουτάλι.
Αφήνουμε να τρέξει η περίσσια σοκολάτα και τα τοποθετούμε σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.(επειδή μπορεί να βγει η οδοντογλυφίδα καλό είναι να τα κρατάτε πλαγίως).
Επειδή είναι κρύα από το ψυγείο παγώνει γρήγορα η σοκολάτα.
Αν όχι βάλτε τα λίγο στο ψυγείο.
Έχω φωτό που μπορούν να βοηθήσουν.
Εδώ φτιάχνουμε τα καπελάκια
Επειδή είναι κρύα από το ψυγείο παγώνει γρήγορα η σοκολάτα.
Αν όχι βάλτε τα λίγο στο ψυγείο.
Έχω φωτό που μπορούν να βοηθήσουν.
Εδώ φτιάχνουμε τα καπελάκια