Κοτοπιπερόπιτα με σφολιάτα



Μια συνταγή της κυρίας Xristina Gewrgiopoulou για ΚΟΤΟΠΙΠΕΡΟΠΙΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!


Κοτοπιπερόπιτα

Φανταστική κοτοπιπερόπιτα που δεν μένει ούτε ψίχουλο

Υλικά
2 φιλέτα κοτόπουλου,
1 πακέτο έτοιμο φύλλο σφολιάτας
2 πιπεριές Φλωρίνης,
2 πιπεριές πράσινες
(χρησιμοποιείτε και πιπεριές της αρεσκείας σας),
2 καρότα,
1 κρεμμύδι ξερό,
μανιτάρια φρέσκα (αν θέλετε βάζετε και κονσέρβα),
μαϊντανό,
αλάτι,
πιπέρι,
πάπρικα γλυκιά,
μοσχοκάρυδο,
1 συσκευασία philadelphia,
λίγο κίτρινο τυρί τριμμένο.
10 φέτες τυρί του τοστ

Εκτέλεση:
Βάζω το κοτόπουλο να βράσει και ύστερα το τεμαχίζω σε μικρά κομματάκια.
Έπειτα σοτάρω όλα τα υλικά σε ένα τηγάνι, εκτός από τις 10 φέτες τυρί, και τα αφήνουμε να μαραθούν Ανακατεύω με το κοτόπουλο και ρίχνω το μείγμα επάνω στο φύλλο σφολιάτας.
Απλώνω επάνω στο μείγμα τις 10 φέτες τυρί και σκεπάζω με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
Το αλείφω με λίγο αβγό, ραντίζω με λίγο νερό, το χαράζω και ψήνω την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά (ανάλογα το φούρνο).
Και όταν είναι έτοιμο δεν μένει κομμάτι!