ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Υλικά
1 κιλό χοιρινό κρέας σε μπουκιές από την μεριά του λαιμού
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πιπεριά πράσινη κέρατο
100 gr γραβιέρα σε κομμάτια
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
θυμάρι ή θρούμπι
αλάτι και λίγο πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάλτε το κρέας στο τηγάνι, γεμίστε με νερό το τηγάνι και αφήστε στη φωτιά να βράσει μέχρι να εξατμιστεί τελείως το νερό του.
Στην συνέχεια ρίξτε το ελαιόλαδο το κρεμμύδι το σκόρδο και τις πιπεριές. τσιγαρίστε περίπου για 2 λεπτά τα λαχανικά και σβήστε με το κρασί.
Μόλις εξατμιστεί τελείως το κρασί ρίξτε το τυρί σε κύβους , ανακατέψτε μία φορά με το κουτάλι και αποσύρετε από τη φωτιά.. σερβίρεται ζεστό.!!
1 κιλό χοιρινό κρέας σε μπουκιές από την μεριά του λαιμού
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πιπεριά πράσινη κέρατο
100 gr γραβιέρα σε κομμάτια
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
θυμάρι ή θρούμπι
αλάτι και λίγο πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάλτε το κρέας στο τηγάνι, γεμίστε με νερό το τηγάνι και αφήστε στη φωτιά να βράσει μέχρι να εξατμιστεί τελείως το νερό του.
Στην συνέχεια ρίξτε το ελαιόλαδο το κρεμμύδι το σκόρδο και τις πιπεριές. τσιγαρίστε περίπου για 2 λεπτά τα λαχανικά και σβήστε με το κρασί.
Μόλις εξατμιστεί τελείως το κρασί ρίξτε το τυρί σε κύβους , ανακατέψτε μία φορά με το κουτάλι και αποσύρετε από τη φωτιά.. σερβίρεται ζεστό.!!