ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΑΜΙΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιαχνουμε την διαδικασια στις μπαμιες πρωτα με το ξυδι δηλαδη:
Τις βαζουμε σε ενα μπολ και τις ραντιζουμε με ξυδι στην συνεχεια τις ξεπλενουμε και βαζουμε στην κατσαρολα 5 κ.σ ελαιολαδο και τις αχνίζουμε στο χαμηλο!!!!!!
Σε ενα βαθυ τηγανι βαζουμε 1 φλυντζ.τσ.ελαιολαδο και βαζουμε τα κομματια κρεατος και τα ροδιζουμε και απο τις δυο πλευρες!
Ριχνουμε 2 ξερα κρεμμυδια ψιλοκομμενα,2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενες,αλατι,μαυροπιπερο και τα αχνιζουμε και το κατεβαζουμε!!
Σε ενα μπολ τριβουμε 400 γρ ντοματες ωριμες,ψιλοκοβουμε και 1 ντοματα ,1 κ.σ πελτε και 1 φλυντζ.τσ.νερο και τα ανακατευουμε!
Ριχνουμε τις μπαμιες στο ταψι η πυρεξ!
Βαζουμε το μείγμα σαλτσας και το μείγμα απο το κρεας τα ανακατευουμε!
Τελος τοποθετουμε τα κομματια κρεατος ψιλοκοβουμε μαιντανο,ριχνουμε πιπερι,αλατι και το ψηνουμε στους 200.βαθμους.