Μια συνταγή της κυρίας Laureta Cenkaj Hamataj για ΜΠΕΖΕΔΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!
Μπεζέδες
ΣΥΝΤΑΓΗ
250 γρ. ασπραδια αυγου
250γρ. ζαχαρη αχνη
ενα κουταλι σουπας ξυδι λευκο
ενα κουταλι σουπας κορν φλαουερ
Τραγανός αφρός που λιώνει στο στόμα !!!
ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στην αρχή χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ για 5 λεπτά και μετά ρίχνουμε την ζάχαρη σιγά σιγά σε 10 δόσεις.
Τέλος ρίχνουμε το κορν φλάουρ και το ξίδι.
Συνεχίζουμε μέχρι να γίνει μια σφιχτή μαρέγκα παίρνουμε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής ρίχνουμε μέσα το μείγμα μετά παίρνουμε ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και τα κάνουμε σε ότι σχήμα θέλουμε τα ψήνουμε στην μεσαία σχάρα με αέρα στους 100 βαθμούς για δυο ώρες.