ΠΙΤΣΑ
Η ΠΙΤΣΑ ΠΟΥ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ
ΥΛΙΚΑ για το ζυμαράκι μου
1 κούπα του nescafe χλιαρό νερό (300γρ)
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
2 φλιτζανάκια του καφέ σιμιγδάλι ότι έχετε
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
500 με 550 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Για την γέμιση
2 διαφορετικά τυριά γκούντα emmental ανακατεμένα μεταξύ τους !!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνετε το νερό και το βάζετε μέσα σε μία λεκανίτσα.
ΥΛΙΚΑ για το ζυμαράκι μου
1 κούπα του nescafe χλιαρό νερό (300γρ)
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
2 φλιτζανάκια του καφέ σιμιγδάλι ότι έχετε
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
500 με 550 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Για την γέμιση
2 διαφορετικά τυριά γκούντα emmental ανακατεμένα μεταξύ τους !!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνετε το νερό και το βάζετε μέσα σε μία λεκανίτσα.
Διαλύετε την μαγιά μέσα, (προσοχή το νερό να μην είναι καυτό γιατί θα καεί η δύναμη της μαγιάς και θα έχετε αποτυχία).
Στη συνέχεια ανακατεύετε το γιαούρτι και το βούτυρο, το αλάτι και το αλεύρι κοσκινισμένο με το σιμιγδάλι.
Φτιάχνετε ένα ζυμαράκι που να μην κολλάει στα χέρια σας και το αφήνετε σε ζεστό μέρος μέχρι να φουσκώσει.
Στη συνέχεια ανακατεύετε το γιαούρτι και το βούτυρο, το αλάτι και το αλεύρι κοσκινισμένο με το σιμιγδάλι.
Φτιάχνετε ένα ζυμαράκι που να μην κολλάει στα χέρια σας και το αφήνετε σε ζεστό μέρος μέχρι να φουσκώσει.
Στη συνέχεια βάζετε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί και ρίχνετε λίγο αλεύρι.
Επάνω τοποθετείτε το ζυμαράκι και το ανοίγετε με τα χέρια σας ή και με τον πλάστη αν σας βολεύει.
Ρίχνετε τη σάλτσα, τα τυριά και αλλαντικά ότι εσείς θέλετε.
Ψήνετε στους 220 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και να γίνει η πίτσα.
Αυτή η ποσότητα είναι για 3 πίτσες κανονικές του εμπορίου.
Ψήνω 20 λεπτά στους 200 την κάθε μια!
Ζύμη για την κατάψυξη