Μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια



ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ


ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΚΟΥΛΑΣ ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό μοσχάρι κομμένο κομματάκια,
1 ντομάτα ώριμη,
αλάτι,πιπέρι,
μισό νεροπότηρο κρασί,
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα,
5 κουταλιές ελαιόλαδο,
λίγο κύμινο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε το κρέας το τοποθετούμε στην κατσαρόλα με λίγο νερό, βράζουμε λίγο ξαφρίζοντας το.
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε με το λάδι 5 λεπτά τα κρεμμύδια, ρίχνουμε και τα κομμάτια κρέατος και τα ανακατεύουμε και τα τσιγαρίζουμε.
Προσθέτουμε το κρασί και το αφήνουμε.6 λεπτά να εξατμιστεί.
Τέλος ρίχνουμε την ντομάτα τριμμένη, αλάτι, πιπέρι, νερό και το βράζουμε στο πολύ χαμηλό. περίπου 1 ώρα.

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
1 πακέτο μακαρόνια ψιλά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε νερό στην κατσαρόλα με αλάτι μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε τα μακαρόνια τα βράζουμε στο χρόνο που γράφει η συσκευασία και σουρώνουμε.

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
Τοποθετούμε στο πιάτο μακαρόνια,απάνω τους γκούλας με ζουμάκι και μπόλικο τριμμένο κεφαλοτύρι.