Μια συνταγή της κυρίας Αγγελικής Σκόνη για ΓΛΩΣΣΕΣ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΜΠΥΡΑΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Γλώσσες φιλέτο με κουρκούτι μπύρας
90 γρ. αλεύρι
45 γρ. κορν φλάουρ
5 γρ. αλάτι
230 γρ. μπίρα κρύα
10 γρ. μπέικιν πάουντερ
45 γρ. κορν φλάουρ
5 γρ. αλάτι
230 γρ. μπίρα κρύα
10 γρ. μπέικιν πάουντερ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, πρέπει να γίνει ένας χυλός, ούτε σφιχτός, ούτε αραιός.
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα ηλιέλαιο να κάψει.
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα ηλιέλαιο να κάψει.
Αλευρώνουμε τα ψαράκια, τα βουτάμε στο κουρκούτι και στη συνέχεια τα τηγανίζουμε.
Τα τοποθετούμε σε μία πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
Αλατίζουμε και βάζουμε λεμόνι.
Τα τοποθετούμε σε μία πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
Αλατίζουμε και βάζουμε λεμόνι.