
ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΒΡΑΣΤΟ
Υλικά για τα ραβιόλια
200γρ αλεύρι απλό
100 γρ σιμιγδάλι ψιλό
4 αυγά
40 γρ ελαιόλαδο
1 κ/γ αλάτι
ζυμώνω ανοίγω φύλλο όχι πολύ λεπτό,μέτριο,εγώ τα κόβω με κουπατ
Γέμιση
1 χαλούμι, δυόσμο και κόλιανδρο
Έβρασα το κοτόπουλο με λίγο αλάτι και ελαιόλαδο αφρού έβρασε ρίχνω τα ραβιόλια όταν ανέβουν στην επιφάνεια είναι έτοιμο.
Μπορείτε να φτιάξετε τα ραβιόλια και να τα αποθηκεύσετε στην κατάψυξη και να τα μαγειρέψετε όπως όλα τα ζυμαρικά, σκετα με τυρί ή με όποια σάλτσα θέλετε.