ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ
ΣΠΕΣΙΑΛ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΡΑ,ΣΠΕΣΙΑΛ ΠΙΛΑΦΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ:
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα φτερά τα τοποθετούμε σε μια λεκάνη!
Ρίχνουμε αλάτι, μαυροπίπερο, κόκκινο πιπέρι, ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε καλά!
Τα τοποθετούμε σε μπολ τα κλείνουμε και τα αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο!
Την επόμενη μέρα τα τοποθετούμε στην γάστρα στην σειρά μαζί με το ζουμί της μαρινάδας και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα!
ΠΙΛΑΦΙ:
Βάζουμε στο ταψί 2 κούπες ρύζι, μισό ποτήρι ελαιόλαδο και το τοποθετούμε πάνω στο μάτι και το τσιγαρίζουμε.
Προσθέτουμε 4 ώριμες ντομάτες τριμμένες, αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύουμε.
Τέλος ρίχνουμε 700 ml νερό μέσα στο οποίο διαλύουμε 1 κνορ κοτόπουλου .
Ανακατεύουμε και το τοποθετούμε στον φούρνο να ψηθεί.