Φωλίτσες κανταιφιού γεμιστές με κρέμα



ΦΩΛΙΤΣΕΣ ΚΑΝΤΑΙΦΙΟΥ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ


ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΝΤΑΙΦΙΟΥ:
500 γραμμάρια κανταΐφι,
300 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό.

Ανοίγουμε το κανταΐφι,παίρνουμε λίγο λίγο και το γυρνάμε στα δυο δάχτυλα μας να του δώσουμε την φόρμα φωλιάς και τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί με 50 γρ βούτυρο!

ΚΡΕΜΑ:
Βάζουμε 400 ml γάλα φρέσκο με 50 γραμμάρια.ζάχαρη να ζεσταθεί!
Ρίχνουμε βροχυδών 1 και μισό φλιτζανάκι του καφέ σιμιγδάλι ψιλό ανακατεύουμε και όταν πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ανακατεύουμε και αφηνουμε να κρυωσει
Στην συνέχεια τοποθετούμε κρέμα στης φωλίτσες και τις κλείνουμε με κανταΐφι!
Την κάθε φωλίτσα την βουτυρώνουμε πάρα πολύ καλά με τα 250 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο!
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμενο μεχρι να πάρουν ωραίο χρώμα!
Τα βγάζουμε και τα αφηνουμε να κρυώσουν!

ΣΙΡΟΠΙ:
Βράζουμε 4 ποτήρια νερού νερό με 4 ποτήρια νερού ζάχαρη για 8 λεπτά!
Στο τελευταίο λεπτό προσθέτουμε 1 λεμόνι το χυμό του!

ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΑ:
Βάζουμε την φωλιά σε ένα βαθύ μικρο ψιλό μπολ και την σιροπιάζουμε σιγά σιγά με ζεστό σιρόπι να καλυφτεί !
Την αφήνουμε 5 λεπτό και την μεταφέρουμε στο ταψάκι μας!
Η ιδια διαδικασια για όλα!
Μόλις μεταφερθούν στο ταψί εάν περισσέψει σιρόπι το κρατάμε στο ψυγείο και το ρίχνουμε στο ταψιά την επόμενη μέρα!!