Θεσσαλική κοτόπιτα



ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΤΟΠΙΤΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ο,τι κοτόπουλο μου είχε μείνει από χθες μαγειρεμένο ( ψητό ήταν) , το ξεψάχνισα, το ενσωμάτωσα στο μπολ με 1 αυγό χτυπημένο, 1 τέταρτο φέτα θρυμματισμένη, 1 τέταρτο γραβιέρα τριμμένη, 2 φλιτζάνια τσαγιού βρασμένο ρύζι.
  2. Ολα μαζί τα ανακατεύω στο μπολ καλά.
  3. Βάζω 4 φύλλα κρούστας κάτω, τη γέμιση, 4 φύλλα επάνω (λαδωμένα), τη χάραξα σε κομμάτια, τη ράντισα με λίγο νερό και σε προθερμασμένο φούρνο ψήσιμο στους 180 βαθμούς στον αέρα κι έγινε ανάρπαστη !!!
Δοκιμάστε την !!!



Δημιουργός συνταγής: Χριστινα Τσεκε

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!