Σπογγώδες παντεσπάνι


ΣΠΟΓΓΩΔΕΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε 5 αυγα με 125 γραμμαρια ζαχαρη, 1 βανιλια να αφρατεψουν καλα!
Σταματαμε το μιξερ και προσθετουμε σιγα - σιγα 155 γρ αλευρι φαριναπ και ανακατευουμε με μαριζ πολυ απαλα!
Το βαζουμε σε σκευος 30ν βουτυρωμενο αλευρωμενο καλα και ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο για 30 λεπτα αναλογα το φουρνο!


Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!