
ΤΟΜΙΚΑ CHEESECAKE ΦΡΑΟΥΛΑΣ
ΕΎΚΟΛΟ ΓΡΉΓΟΡΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ ΓΛΥΚΑΚΙ!
ΥΛΙΚΆ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ
1 ΠΑΚΈΤΟ ΜΠΙΣΚΌΤΑ ΟΤΙ ΈΧΕΤΕ (ΕΓΏ ΈΒΑΛΑ ΑΠΛΆ ΓΆΛΑΚΤΟΣ)
250 ΓΡ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ
300 ML ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΆ ΆΧΝΗ ΖΆΧΑΡΗ
2 ΜΕ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΛΙΚΕΡ
1 ΒΑΝΊΛΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ
1 ΠΑΚΈΤΟ ΜΠΙΣΚΌΤΑ ΟΤΙ ΈΧΕΤΕ (ΕΓΏ ΈΒΑΛΑ ΑΠΛΆ ΓΆΛΑΚΤΟΣ)
250 ΓΡ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ
300 ML ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΆ ΆΧΝΗ ΖΆΧΑΡΗ
2 ΜΕ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΛΙΚΕΡ
1 ΒΑΝΊΛΙΑ
ΣΩΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ
1 ΜΠΩΛ ΦΡΆΟΥΛΕΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΆ ΑΧΝΗ
1 ΜΠΩΛ ΦΡΆΟΥΛΕΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΆ ΑΧΝΗ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΤΡΊΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ. ΕΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΤΑ ΒΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΒΟΎΤΥΡΟ Η ΒΙΤΑΜ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΈΒΑΛΑ ΒΟΎΤΥΡΟ ΤΑ ΆΦΗΣΑ ΣΤΕΓΝΆ!
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ, ΤΗΝ ΆΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΚΈΡ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΣΑΝΤΙΓΊ.
ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΊΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΡΆΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΆΜΕ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΒΕΛΟΎΔΙΝΗ ΣΩΣ.
ΠΕΡΝΟΎΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΆ ΠΟΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΙΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΌΤΑ,
ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΙΓΗ ΚΡΈΜΑ, ΛΙΓΗ ΣΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΈΜΑ.
ΠΕΡΝΟΎΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΆ ΠΟΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΙΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΌΤΑ,
ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΙΓΗ ΚΡΈΜΑ, ΛΙΓΗ ΣΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΈΜΑ.
ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΆΚΙ ΦΡΈΣΚΙΑΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ.
ΈΓΙΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ!
Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood