Γίγαντες με σπανάκι και μυρωδικά



ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ


Ενα πολύ ωραίο Γιαννιώτικο φαγητό !!!


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Μουσκεύομαι τους γίγαντες από το βράδυ και το πρωί τους βράζουμε καλά.
  2. Βάζουμε και σοτάρουμε σε λίγο λάδι περίπου 800 γρμ σπανάκι μαζί με σέσκουλο 5 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 ματσάκι μαϊντανό 1 ματσάκι άνηθο και ξερό κρεμμύδι.
  3. Αφού βράσουμε λοιπόν τους γίγαντες ,--να κρατάνε ελαφρώς,--βάζουμε στο ταψί τα μισά χόρτα από πάνω τους γίγαντες και τα υπόλοιπα χόρτα ,αλάτι πιπέρι και πάπρικα γλυκιά περίπου 2 κουταλάκια του γλυκού και λίγο λάδι.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και όταν πέσει ο όγκος τα ανακατεύουμε και ψήνουμε για να μαλακώσουν τα χόρτα.


Δημιουργός συνταγής: Vassiliki Rapti

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!