ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ
Σκέτη απόλαυση !!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 κιλά κρέας για τηγανιά
Βάζω το κρέας λίγο να βράσει με νεράκι για 20 λεπτά και μετά αφού βάλω όλα τα μπαχαρικά τηγανίζω σε καυτό ελαιόλαδο και σβήνω με κρασί.
Η αναλογία των μπαχαρικών είναι ανάλογα τι θέλει ο καθένας έβαλα και μια κουταλιά μέλι μέσα ρίγανη και λίγο μαυροπίπερο, αλάτι και λεμόνι.
Βάζω το κρέας λίγο να βράσει με νεράκι για 20 λεπτά και μετά αφού βάλω όλα τα μπαχαρικά τηγανίζω σε καυτό ελαιόλαδο και σβήνω με κρασί.
Η αναλογία των μπαχαρικών είναι ανάλογα τι θέλει ο καθένας έβαλα και μια κουταλιά μέλι μέσα ρίγανη και λίγο μαυροπίπερο, αλάτι και λεμόνι.