Χοιρινή τηγανιά



ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ


Σκέτη απόλαυση !!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 κιλά κρέας για τηγανιά
Βάζω το κρέας λίγο να βράσει με νεράκι για 20 λεπτά και μετά αφού βάλω όλα τα μπαχαρικά τηγανίζω σε καυτό ελαιόλαδο και σβήνω με κρασί.
Η αναλογία των μπαχαρικών είναι ανάλογα τι θέλει ο καθένας έβαλα και μια κουταλιά μέλι μέσα ρίγανη και λίγο μαυροπίπερο, αλάτι και λεμόνι.


Δημιουργός συνταγής: Theodosia Halvatzh

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!