Ομελέτα φούρνου



Μια συνταγή της κυρίας Maria Papadaki‎ για ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Ομελέτα φούρνου

Οταν δεν υπάρχει πολύς χρόνος και θέλεις να ξεπαστρέψεις και κάποια υλικά που σου έχουν απομείνει στα ντουλάπια και στο ψυγείο σου μια καλή ιδέα!! Ομελέτα φούρνου !!!

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγάνισα ροδέλες πατάτας και λουκάνικο χωριάτικο και τα στράγγιξα πολύ καλά σε απορροφητικό χαρτί.
Λάδωσα ελαφρά ένα πήλινο σκεύος και έβαλα τις πατάτες ως βάση.
Από πάνω το λουκάνικο σε κομματάκια και στη συνέχεια ροδέλες από χρωματιστές πιπεριές και μανιτάρια κονσέρβας.
Τα κάλυψα με τριμμένη φέτα και από πάνω χτύπησα 5 αυγά με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και γάλα.
Στην επιφάνεια έτριψα κατσικίσια γραβιέρα και έψησα μέχρι να φουσκώσει η ομελέτα και να πάρει ωραίο χρώμα!!!