Πανεύκολα μπισκοτάκια πορτοκαλιού



ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ


ΥΠΕΡΟΧΑ,ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΑΝΑ ΕΥΚΟΛΑ ΝΗΣΤΊΣΙΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ!!!!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΗΡΙ-ΚΟΥΠΑ(25Οml):
1 ποτηρι σπορελαιο,
1 ποτηρι χυμο φρεσκων πορτοκαλιων,
1 ποτηρι ζαχαρη,
ξυσμα 2 πορτοκαλιων,
1 βανιλια,
2 κ.γ μπεικιν,
μισο κ.γ.σοδα σκονη,
500 γρ περιπου αλευρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε στο μπολ λαδι-ζαχαρη και ανακατευουμε με συρμα!
Διαλυουμε την σοδα στον χυμο και την ριχνουμε μεσα στο λαδι!
Συνεχιζουμε ριχνουμε το ξυσμα-βανιλια-μπεικιν και τελος χουφτα-χουφτα το αλευρι!
Ζυμωνουμε σε αφρατη ζυμη την σκεπαζουμε για 15 λεπτα!
Στην συνεχεια ανοιγουμε την ζυμη ενα φυλλλο παχους 1 εκ και με το στομιο ενος ποτηριου κανουμε δισκακια!
Λαδωνουμε το ταψι και τα βαζουμε στην σειρα!
Τα τρυπαμε με οδοντογλυφιδα τα πασπαλιζουμε με ζαχαρη και τα ψηνουμε στους 200 β προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 10 λεπτα!


Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!