ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ
ΥΛΙΚΑ - ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαρινάρουμε τα ΚΟΤΣΙΑ, εγώ τα έβαλα από χτες το πρωί, σε ένα κουτί ΜΠΥΡΑ και μια κουταλιά ΜΕΛΙ.
Τα γυρίζουμε κάνα δυο φορές ενδιάμεσα.
Στρώνουμε λαδόκολλες στη γάστρα και βάζουμε το ΚΡΕΑΣ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ.
Κόβουμε χοντρές φέτες ένα ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ, ΛΑΔΙ, 1 - 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΜΕ ΤΗ ΦΛΟΥΔΑ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΠΡΙΚΑ.
Στρώνουμε λαδόκολλες στη γάστρα και βάζουμε το ΚΡΕΑΣ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ.
Κόβουμε χοντρές φέτες ένα ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ, ΛΑΔΙ, 1 - 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΜΕ ΤΗ ΦΛΟΥΔΑ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΠΡΙΚΑ.
Ρίχνουμε και τη μαρινάδα, σκεπάζουμε με λαδόκολλα και με το καπάκι της γάστρας.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 3 - 4 ώρες, μέχρι να ψηθεί το φαγητό και να μείνει με τη σάλτσα του.
Το κρέας απίστευτα μαλακό, φεύγει το κόκαλο και νοστιμιά....δεν περιγράφω άλλο.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 3 - 4 ώρες, μέχρι να ψηθεί το φαγητό και να μείνει με τη σάλτσα του.
Το κρέας απίστευτα μαλακό, φεύγει το κόκαλο και νοστιμιά....δεν περιγράφω άλλο.
Credits:
Μαίρη Ηλιοπούλου
Χοιρινό κότσι στη γάστρα