ΔΡΟΣΕΡΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΖΕΛΕ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μακρόστενο πλαστικό μπολ έβαλα μία στρώση από μπισκότα πτι μπερ ελαφρά περασμένα από το κρύο γάλα.
Στη συνέχεια χτύπησα δύο φακελάκια κρέμα στιγμής Γιώτης και σε ένα άλλο μπολ χτύπησα ένα φακελάκι γκαρνί μαζί με 200 ml γάλα και το ανακάτεψα στο μπολ με την κρέμα στιγμής.
Έβαλα τη μισή πάνω από τα μπισκότα, ξανά έβαλα μία στρώση από μπισκότα, έβαλα ξανά κρέμα και για το τελείωμα έβαλα ένα φακελάκι ζελέ κεράσι που είχα φτιάξει πιο νωρίς και το είχα παγώσει έτσι ώστε να μη μου πάει από κάτω.
Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!