ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβαλα το κρέας μια ώρα σε νερό και ξύδι.
Το θωράκισα με ελαιόλαδο και έβαλα κρεμμύδι, σκόρδο, φύλλο δάφνης, μπαχάρι πιπέρι σε κόκκους, σάλτσα σπιτική μια κουταλιά πελτέ, αλάτι χοντρό, ένα κύβο λαχανικών, μια κούπα νερό και το έβρασα στην χύτρα για 20 λεπτά.
Άνοιξα τη χύτρα και σιγοέβρασα άλλο ένα μισάωρο να μείνει με την σάλτσα του🏵️
σερβίρισα με πιλάφι!
Δημιουργός συνταγής: Lena Totsika