Ψαράκια στο φούρνο με πατάτες λεμονόλαδο, κρεμμύδι σκόρδο και ρίγανη!!!
Υλικά
- 1 κιλό ψάρια της αρεσκείας μας
- 3 πατάτες
- 2 κρεμμύδια σε ροδέλες
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1-2 λεμόνια το χυμό
- Αλάτι πιπέρι ρίγανη
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Κόβουμε τις πατάτες και τα κρεμμύδια σε ροδέλες,
- Προσθέτουμε το σκόρδο, ελαιόλαδο και μπαχαρικά και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε λίγο νερό και ψήνουμε για μισή ώρα περίπου.
- Στη συνέχεια έχουμε καθαρίσει και πλύνει τα ψάρια μας.
- Ρίχνουμε αλατοπίπερο, ρίγανη, λίγο ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού και τα αφήνουμε στο ψυγείο έως ότου έρθει η ώρα να τα βάλουμε στο ταψί μας.
- Συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 20 με 30 λεπτά και είναι έτοιμο.
Δημιουργός συνταγής: Marina Hatzidaki