Φιλέτο κοτόπουλο στό τηγάνι



ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ


YΛΙΚΑ
2 φιλέτα
αλεύρι
πιπέρι
αλάτι
τζίντζερ σε σκόνη
πάπρικα γλυκιά
ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα φιλέτα
Βάζουμε σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο το αλεύρι και ρίχνουμε πάνω στα φιλέτα το αλάτι,τι πιπέρι,το τζίντζερ, την πάπρικα τρίβοντάς τα να πάει σε όλο το κομμάτι .
Το αλευρώνουμε και τηγανίζουμε στην αρχή με δυνατή φωτιά να πάρει χρώμα και μετά σε μέτρια να ψηθεί μέσα καλά .
Σερβίρουμε με λεμονάκι ,και πατάτες ,ρύζι ,η σκέτο με σαλάτα .

ΠΗΓΗ
Φιλέτο κοτόπουλο στο τηγάνι