ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΖΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ
Ενας μεζές που τα έχει όλα!!
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοβουμε φετες απο ψωμι μπαγιατικο.
Κοβουμε φετες απο ψωμι μπαγιατικο.
Σε ενα μπολ ριχνουμε 3 αυγα, 1 ψιλοκομμενο ξερο κρεμμυδι η 3 κρεμμυδακια φρεσκα, μισο ποτηρι μαιντανο ψιλοκομμενο, αλατι, 2 ποτηρια γαλα φρεσκο και τα ανακατευουμε
Βουτυρωνουμε το ταψι και τοποθετουμε μια σειρα φετες ψωμιου!
Βουτυρωνουμε το ταψι και τοποθετουμε μια σειρα φετες ψωμιου!
Ριχνουμε με το κουταλι παντου μιγμα να μουσκεψουν.
Τοποθετουμε φετες ντοματας και πανω στις ντοματες τριμμενο κασερι
Συνεχιζουμε τοποθετουμε ξανα φετες ψωμιου ριχνουμε μιγμα με το κουταλι να μουσκεψουν καλα τοποθετουμε φετες ντοματας τριμμενο κασερι, φετες κασερι πανω στην καθε ντοματα και το ψηνουμε στους 250 βαθμους μεχρι να λιωσει το κασερι να παρει λιγο χρωμα
Μεσα στο μειγμα των αυγων εαν θελουμε προσθετουμε 3 ψιλοκομμενες σκελιδες σκορδο.
Τοποθετουμε φετες ντοματας και πανω στις ντοματες τριμμενο κασερι
Συνεχιζουμε τοποθετουμε ξανα φετες ψωμιου ριχνουμε μιγμα με το κουταλι να μουσκεψουν καλα τοποθετουμε φετες ντοματας τριμμενο κασερι, φετες κασερι πανω στην καθε ντοματα και το ψηνουμε στους 250 βαθμους μεχρι να λιωσει το κασερι να παρει λιγο χρωμα
Μεσα στο μειγμα των αυγων εαν θελουμε προσθετουμε 3 ψιλοκομμενες σκελιδες σκορδο.