ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΟ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
Δοκιμάστε αυτό το μπισκοτογλυκό ψυγείου με φράουλες και θα το κάνετε συνέχεια!!!
3 λαχταριστές στρώσεις από μπισκότα και κρέμας γάλακτος που σε συνδυασμό με τις φράουλες θα είναι ότι πιο δροσερό έχετε δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό, και όλα αυτά μόνο με 5 υλικά!
Υλικά
400 ml κρέμα γάλκτος
100 γρ ζάχαρη
2 βανίλιες
1 πακέτο πτι μπερ
200 γρ φράουλες
Εκτέλεση
Ξεκινάμε χτυπώντας την κρύα κρέμα γάλακτος μαζί με την ζάχαρη και τις βανίλιες σε σαντιγί μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Στην συνέχεια σε μία φόρμα διαστάσεων 30×11 περίπου βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και κάνουμε μία στρώση από μπισκότα. Αφού έχουμε απλώσει τα μπισκότα προσθέτουμε περίπου το 1/4 της σαντιγίς και από πάνω βάζουμε φέτες από φράουλες.
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και σκεπάζουμε με την επόμενη στρώση με μπισκότα. Συνολικά, επαναλαμβάνουμε την διαδικασία ακόμα δύο φορές.
Τέλος, καλύπτουμε τις φράουλες μς σαντιγί και τοποθετούμε το γλυκό μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Αφού έχει παγώσει το γλυκό μας, ξεφορμάρουμε και μπορούμε να σερβίρουμε με πραλίνα φουντουκιού και φράουλες.
Υλικά
400 ml κρέμα γάλκτος
100 γρ ζάχαρη
2 βανίλιες
1 πακέτο πτι μπερ
200 γρ φράουλες
Εκτέλεση
Ξεκινάμε χτυπώντας την κρύα κρέμα γάλακτος μαζί με την ζάχαρη και τις βανίλιες σε σαντιγί μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Στην συνέχεια σε μία φόρμα διαστάσεων 30×11 περίπου βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και κάνουμε μία στρώση από μπισκότα. Αφού έχουμε απλώσει τα μπισκότα προσθέτουμε περίπου το 1/4 της σαντιγίς και από πάνω βάζουμε φέτες από φράουλες.
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και σκεπάζουμε με την επόμενη στρώση με μπισκότα. Συνολικά, επαναλαμβάνουμε την διαδικασία ακόμα δύο φορές.
Τέλος, καλύπτουμε τις φράουλες μς σαντιγί και τοποθετούμε το γλυκό μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Αφού έχει παγώσει το γλυκό μας, ξεφορμάρουμε και μπορούμε να σερβίρουμε με πραλίνα φουντουκιού και φράουλες.
Credits: