Τυροκούλουρα μαλακά



Μια συνταγή της κυρίας Λυδίας Νιαρου για ΤΥΡΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΑΛΑΚΑ εκτελεσμένη από την κυρία Μένια Στεφοπούλου‎ στην ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Τυροκούλουρα μαλακά

Απίστευτα μαλακά τυροκουλουρα!

ΥΛΙΚΑ
550-600 γρ αλεύρι
1 ασπράδι αυγού
200 ml γαλά
100 ml νερό
100 ml σπορέλαιο
Βούτυρο ( για το άνοιγμα)
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κουταλιά ζάχαρη
Λίγο αλάτι
Φέτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ κ πλάθουμε λίγο.
Μαλακή ζύμη όχι παραπάνω αλεύρι από αυτό.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί μισή ώρα.
Μετά χωρίζουμε σε 8 μπαλάκια κ βάζουμε με τα δάκτυλα μας σε κάθε μπαλάκι βούτυρο κ ανοίγουμε το φύλλο γεμίζουμε με τυρί κ το κάνουμε στρογγυλό.
Αλείφουμε με το κρόκο κ ρίχνουμε σουσάμι.
Φούρνο 190 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.