Τυροκούλουρα μαλακά



ΤΥΡΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΑΛΑΚΑ


Απίστευτα μαλακά τυροκουλουρα!


Υλικά

  • 550-600 γρ αλεύρι
  • 1 ασπράδι αυγού
  • 200 ml γαλά
  • 100 ml νερό
  • 100 ml σπορέλαιο
  • Βούτυρο ( για το άνοιγμα)
  • 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
  • 1 κουταλιά ζάχαρη
  • Λίγο αλάτι
  • Φέτα


Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ κ πλάθουμε λίγο.
  2. Μαλακή ζύμη όχι παραπάνω αλεύρι από αυτό.
  3. Αφήνουμε να ξεκουραστεί μισή ώρα.
  4. Μετά χωρίζουμε σε 8 μπαλάκια κ βάζουμε με τα δάκτυλα μας σε κάθε μπαλάκι βούτυρο κ ανοίγουμε το φύλλο γεμίζουμε με τυρί κ το κάνουμε στρογγυλό.
  5. Αλείφουμε με το κρόκο και ρίχνουμε σουσάμι.
  6. Φούρνο 190 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.


Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου, συνταγή: Lydia Niarou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!