Κριτσίνια με κεφαλοτύρι



ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ


ΥΛΙΚΑ:
500 γραμμάρια αλεύρι φαρίναπ,
1 και μισό ποτήρι φλιτζάνι τσαγιού παρμεζάνα,
μισό ποτήρι νερού γάλα φρέσκο,
1 και μισό ποτήρι νερού βούτυρο λιωμένο,
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τοποθετούμε το αλεύρι,το αλάτι και την παρμεζάνα στο μπολ!
Ανοίγουμε λακουβίτσα και προσθέτουμε το βούτυρο και το γάλα!
Και τα ζυμώνουμε!
Κάνουμε την ζύμη μια μπάλα την τοποθετούμε σε σακούλα την κλείνουμε και την βάζουμε στο ψυγείο για 45 λεπτά!
Στην συνέχεια την βγάζουμε παίρνουμε λίγη λίγη ζύμη και πλάθουμε κορδόνια σε ότι μέγεθος θέλουμε!
Χτυπάμε 3 ασπράδια.
Και σε ένα σκεύος βάζουμε τριμμένο κεφαλοτύρι!
Βουτάμε κάθε κορδόνι στα ασπράδια και τοποθετούμε στο κεφαρολοτύρι στριφογυρίζοντας το και τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα στο ταψί!
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου 25 λεπτά φυσικά τον φούρνο!

ΜΥΣΤΙΚΟ:
Για να γίνουν τελείως τραγανά αφού σβήσουμε τον φούρνο τα αφήνουμε μέσα στον φούρνο να κρυβόσουν!