Μπισκότα βουτύρου



ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ

Δοκιμάστε τα υπέροχα αυτά μπισκότα που δεν θέλουν ούτε μάσημα!!!!
Τόσο αφράτα που λιώνουν στο στόμα !!!

Υλικά
350 γρ. ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
80 - 100 γρ ζάχαρη άχνη
1 βανιλίνη
350 γρ. αλεύρι
80 γρ. ­κορν φλάουρ

Οδηγίες .
Χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα (6 με 8 λεπτά).
Προσθέτουμε τη βανίλια και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κορν φλάουρ μαζί πάνω από το μείγμα βουτύρου και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο μείγμα .
Τοποθετούμε σε σακούλα και κορνέ (μύτη) σε σχήμα αστεριού.
Τοποθετούμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και κόβουμε σε σχήματα που θέλουμε.
Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.
Αφήνουμε για λίγα λεπτά στο ταψί να κρυώσουν λίγο πριν τα μεταφέρουμε στην πιατέλα μας.


Credits:
George Chatzigiatroudakis
Μπισκότα βουτύρου