Εύκολα μπισκοτάκια βουτύρου που λιώνουν στο στόμα



ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΠΟΥ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στο μπολ 250 γρ αγελαδινο βουτυρο μαλακο, 100 γρ αχνη ζαχαρη, 3 κροκους αυγων, 1 φακελακι μπεικιν παουντερ και τα δουλευουμε καλα
Ριχνουμε σιγα σιγα 5 ποτηρια αλευρι (ποτηρι 200 ml ) και ζυμωνουμε.
Πλαθουμε ισες μπαλιτσες τις βαζουμε στην λαδοκολα στο ταψι και τα ψηνουμε στους 200 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 15 λεπτα